torstai 11. joulukuuta 2014

Punaista perään ja valkoista eteen

11.12.
Eräs tuttava toivoi pyöräilijöiden kiinnittävän huomiota valoihin. Punainen perään ja "valkoinen" eteen ja että valo suunnattaisi hieman alaviistoon eikä vastaantulijan kasvoihin. Näkyvät sitten ne koirien heijastimetkin paremmin :)

A friend wished that cyclers would remember lights (white in front, red back) and that they would spare eyes of others by directing the light sloping downwards just a little bit.
Jenni

 
10.12.
Halleluuja! Tänä aamuna oli sohjot aurattu koko työmatkani varrelta! Jopa omalla kotikadullani Utran perukoilla kävi eilen illalla auratraktori ensimmäistä kertaa tälle talvelle. Kylläpä pyörä kulki hienosti kun ei tarvinut sohjossa kyntää :)
Pauliina


9.12.
Huh ja puh!

Lämmintä ja sohjoista. Onneksi sohjoa ei ole paksusti. Vaikka silti vähäinenkin sohjo yhdessä nollakelin kanssa nostaa hien pintaan - ainakin Niin-Niin-vaaralle noustessa.

Tänään piti laittaa prässihousut reppuun iltapäivän synttärikahveja varten. Farkut saivat kastua ja sotkeentua ajaessa. Jos olisi laittanut rapahousut prässihousujen päälle, olisi niistä saanut vääntää hikeä kaksin käsin.

Sainpa muuten Sivveenin liikahtamaan päivällä palaveriin pyörällä!

Tuossa kuvana taksi seisomassa jalkakäytävällä S-Market Cityn edessä Rantakadulla, moottori käynnissä, odottaen tervejalkaista keski-ikäistä miestä, joka oli hetkeä aiemmin singahtanut autosta ulos - Alkon suuntaan. Päivä oli perjantai.

Talvea päin?
J-P


Blogin päivittäjän terveiset
Kuinka moni on jo hankkinut itselleen tyylikkään I cycle JNS t-paidan? Pehmeää pakettiin ja paitaa päälle: http://verkkokauppa.jns.fi/tuote/t-paita-i-cycle-jns

2 kommenttia:

 1. Voiko paidan ostaa suoraan jostakinpäin kaupunkia? Ei viitsisi maksaa postituskuluja, paikallisia kun ollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä paitoja on saatavilla vain verkkokaupan puolella. Yksi paita painaa 0,2 kg. Toimituskulut ovat verkkokaupan mukaan:
   Toimituskulut:
   Paino alle 0,1 kg – 2 €
   Paino alle 0,5 kg – 5 €
   Paino alle 1 kg – 6 €
   Paino alle 2 kg – 9 €
   Paino alle 5 kg – 10 €
   Paino alle 10 kg – 12 €
   Paino alle 15 kg – 15 €
   Paino alle 30 kg – 20 €

   Poista