lauantai 27. joulukuuta 2014

Lumisia pyöräilymaisemia ja actionkamerapätkää

26.12.
Ihan huippua! Kotikadullani Hiekkalantiellä naapurin perhe on taiteillut puistoalueelle muumiperheen ilahduttamaan kaikkia ohikulkijoita jos liikutte Utrassa päin niin käykäähän vilkaisemassa!

Pauliina

 
25.12.
HIPHEI!

Nyt on eka talvipyöräily-Actioncam-video julkaistuna Yytuubissa. Kevyessä lumessa Lastenkadulta Vesikkoon 7. joulukuuta kuluvana vuonna.

Pätkää on vähän lyhennetty ja taustalle laitettu saksalaista ilmaismölyä että tuon jaksaa katsella. Jos lopussa mietitte sitä, minne nuo kaikki lapset taluttavat vanhempiaan Mehtimäellä, voin sen toki paljastaa; Robin esiintyi Areenalla.

Lupaan tehdä jatkossa lyhyempiä pätkiä. Laatu ei kyllä parane, koska kuvaaja, editoija ja kamera pysyvät samoina ja musiikki laadukkaina, netistä kaapattavina ilmaistsipaleina, joita saa julkaista. Kaikesta tästä huolimatta Hyvää Joulunjatkoa!
J-P

 

25.12.
Kävin joulupäivän ajelulla Utran uimarannalla - kaunis valo ja kirpeä pakkanen. Rauhallista joulunaikaa kaikille!
 
Pauliina

 

24.12.
Hyvää jouluaattoa!

Vaikka tuo Virpi yllyttikin hakemaan joulukuusen kotiin pyörällä, en lähtenyt. Mietin kyllä miten sen voisi virittää kiinni kahteen pyörään, mutta luovuin ajatuksesta. Mutta sitten, kun kuusikauppiaat myivät meille seitsemänkympin kuusen kolmellaviidellä ja pakkasivat kuusen mainiolla yksiosaisella koneellaan hoikkaan harsopakettiin, tulin jo vähän katumapäälle - olisi tuo paketti pyörällä tullut, yhdelläkin. Mutta pantiin Skodaan ja tuotiin parvekkeelle. Pikkuinen nätti hoikka kuusonen.

Hyvää Joulua kaikille!
 
J-P


19.12.
Aamulla kouluun meno. Kyllä on mukava kun on kerrankin vähän pakkasta eikä tarvitse loskassa ajella.
Arttu

 
19.12.
"Hyvä perävalo! Pidä toi," kehui ohi kiitänyt kanssapyöräilijä.

Nyt on tosiaan valoasiat mallillaan, kunhan ne muistaa ladata noin kerran viikossa. Nämä ovat sellaiset USB-ladattavat. Nähtäväksi jää, miten valot kestävät pakkasia. Mulla on ollut aina näitä irrotettavia ja niille on yleensä käynyt ohraisesti. Olen kuullut paljon hyvää napadynamolla toimivasta kiinteästä lampusta. Kannattaisiko sitä toivoa jouluksi?

Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti