torstai 4. joulukuuta 2014

Valkoista kultaa löytyy Utrasta

3.12.
On ollut vähän muuta enkä ole ehtinyt kirjoittamaan. Pyöräillyt kyllä olen ja kas: Hankin kypäräkameran ja olen saanut sen jo pelaamaan. Tarkoitus on kuvata talvisia pyöräteitä ja liikenteen ihmeitä. Pari koepätkää on tehtynä. Laitan tänne kunhan on aikaa sen verran editoida videoita ettei katselija aivan pitkästy. Sitä odotellessa voi vaikka kuunnella Rättikauppiaan tytön:
http://m.youtube.com/watch?v=1PAGRxIibZg
Terveisin J- P


4.12.
Avataan omalta osalta julkaisut kuvan kera. Piti lähtee pois keskusta-alueelta, kun ei tuo lumi tunnu sinne asti riittävän. Metsästys tuotti utrassa tulosta ja oli mukavaa, kun oli hieman polkujakin tallattu, niin ei tarvinnut aurata kaikkia polkuja itse auki. Eikä ollut kelissäkään valittamista! Liukasta vaan tuppaa keskustassa olemaan, joten ottakaahan iisisti.
-Topi

4.12.
Huhhei, onpa ollut huimaa menoa testissä olevalla sähköavusteisella pyörällä! Yllättävän kovaa sillä pääsee ja miten vaivattomasti! Ei ehkä maailman turvallisinta matkantekoa näin liukkaalla kelillä, kun tulee vähän innostuttua hurjastelemaan, mutta hyvin on nastat pitäneet ainakin tähän mennessä (kopkop...;)). Eihän tuota sähköpyöräilyä liikunnaksi oikein voi sanoa, on se siihen liian helppoa, mutta jos haluaa talvipyöräillä ilman hengästymistä ja hikeä, niin voin kyllä suositella!
Pauliina


Blogin päivittäjän terveiset
Tällä hetkellä Pauliinan testissä oleva sähköavusteinen pyörä tulee kiertämään talvipyöräilykampanjalaisilla lainassa ja pyörä on Boostbike merkkinen, http://boostbike.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti