sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Go go go! Ampumahiihtäjien kannustusta peräpyörän satulasta

 13.3.2015
Loistavan fiiliksen siivittämänä poljin vahingossa Pyhäsaareen. Laavulle en kuitenkaan mennyt vaan ajatus kynsitulista rantakalliolla tuntui kutsuvammalta. Huikeita fiiliksiä omassa rauhassa, lämmintä juomaa, pimenevä ilta ja nuotio. 
Paluumatkalla olikin jo pimeys ja "onneksi" olinkin pari päivää aiemmin irroittanut valon kypärästä. Oli aika mielenkiintoista suunnistaa rannan valojen perusteella Niittylahden uimarannalle jään paukahdellessa ja veden loiskintaa kuunnellessa. Yllätyin kun huomasin tulleeni suoraan oikealle rannalle ja menin vain 30m sivuun lähtöpaikasta.
Olli


12.3.2015
Vielä voi kutsua itseään talvipyöräilijäksi, kun keskustaan mennessä matkalla on näinkin pitkän matkan edestä lunta. smile emoticon loppumatka onkin sitten sopivasti mutavellin ja asfaltin sekoitusta. Takatalvea odottellessa, vielä ei uskalla nastoja vaihtaa alta pois! Topi10.3.2015
Kyllä nyt on talvipyöräilijä ihmeissään: maaliskuu alullaan ja maantiet sulat ja kuivat! Miten käy talvipyöräilyagentin statukseni, jos vaihdan kesäkumit alle? Palaako lisenssit?
Nimim. Epätietoinen satulassa.
 Jussi


8.3.2015 (Ampumahiihdon MM-kisojen aikaan)
Go go go! 
 Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti