tiistai 9. joulukuuta 2014

Nastaa menoa

8.12.
Tänä talvena ensimmäistä kertaa nastat alla ja hyvin pitää! Peräpyörään nastarengasta ei löytynyt, mutta kaksi kolmesta tekee ajosta riittävän tukevaa. Itsenäistyvä 6-vuotias on ajanut alkutalven mittaan jonkun verran myös omalla pyörällään ja näyttää saavan nopeasti tuntuman ajokelille sopivasta vauhdista ja ajotavasta.

Studded bicycle tyres have served me well this season and they bring comfortable stability when cycling with the trailer-bike
Jenni

 

8.12.
Jännää oli polkea aamulla peilikirkkaalla, renkaiden urittamilla pyöräteillä, sekä lisäksi kova vastatuuli.. 12 kilometrin matkan. Nooh jos hyvä tuuri käy niin tuuli ei ole kääntynyt, eikä laantunut. Niin pääsee kovempaa kotia.
Arttu


8.12.
Aamulla oli kyllä nastarenkaat tarpeen, voin lämpimästi suositella kaikille pyöräilijöille. Muutamille vastaantulleille teineille voisin taas suositella edes jonkinlaista valoa ja/tai heijastinta.
Arto


8.12.
Pikainen päivitys ennen töihin lähtöä.
Kuva on otettu kotikadulta ja varmaan monella muullakin kadulla näyttää samalta.
Käsittääkseni liukkauden estäminen kuuluu katujen kunnossapitoon?
Tässä se ei ole onnistunut. Ihmettelen miksi katuja ei aurata lumisateiden jälkeen ollenkaan, vaan odotetaan että lumi sulaa pois.
Yhden kerran on meidän kotikatu aurattu tämän syksyn/talven aikana.
JOS edellisten lumisateiden jälkeen aura-auto olisi käynyt olisi liukkauden torjumisessa ollut edes yritystä.

Ja nyt fillarilla töihin..
Olli
 
9.12.
Tuli taas käytyä utrassa pyörimässä pyörän kanssa. Sai kyllä aivan rauhassa poljeskella menemään, ei paljon näkynyt muiden jälkiä poluilla. Tälle kertaa olis kyllä vähän pakkasta kaivattu, oli nimittäin meno sen tuntusta, kun ois ajellu syksyn sadekeleillä, kiitos märkien puiden ja räntätihkun. Pyörän renkaassakaan pari tuuma leveyttä lisää ei olisi ollu ollenkaan pahitteeksi. Muutaman kerran tuli puskan puolella pyörähettyy ja samalla vähä lunta maistettuu, joten siitä syystä nesteytys oli ainakin kohdillaan. Tästä on hyvä jatkaa sitä kunnon talven odotusta!
Topi


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti