maanantai 15. joulukuuta 2014

Puuteria, asennetta ja ylipitkä kuljetus

15.12.
Santa's little helper

Pukki kun on niin kiireinen niin sitä täytyy auttaa. Kävin ruotsalaisella Sirpilläni hakemassa vähän askartelun perusainetta eli leppälaudelautaa. Kuvassa alla näkyy tuo kuorma-ajoneuvo.
 J-P15.12.
Huh pääsinpäs vihdoinkin kirjoittamaan. Olen siis yksi talvipyöräilijöistä ja valitettavasti ollut hieman kipeänä. Mutta nyt lumen (lue sohjon) ollessa maassa ja olon hieman parempana, on ollut hienoa fillaroida työmatkat. Etenkin kun alla on ne hienot nastarenkaat. Olen töissä jututtanut useampaa kollegaa ja kappas, talvipyöräilijöitä löytyy useampikin. Itse pyöräilen läpi vuoden, joten eroa ei ole kuin lämpötilassa. Ja sekin on asennekysymys. Oikein hyvää joulun odotusta ja toivotaan valkoisen joulun pysyvänkin. Kirjoittelen kuulumisiani joulun aikaan, kun fillaroin melko varmasti tyhjien teiden varrella. Jos vaikka saisin napattua aamutuimaan kuvankin niin tyhjistä teistä :)

Eveliina


13.12.
Kun ei kukaan muu oo vielä kerinny hehkuttaa tästä, niin pitihän se ite sitten: Nimittäin nyt sitä lunta on ja aijai että oli työmatkallaki huomattavasti mukavampaa, kun renkaista lensi selkään mustan ravan sijasta pehmoista lunta! Pyörätietki oli jätetty maasturille sopivasti auraamatta, jotta pääsi vähän "puuterille" ajelemaan.

-Topi


Blogin päivittäjän terveiset      
Meinaakohan tuo J-P kuskata joulukuusenkin pyörällä kotiinsa?!
                                  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti