sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Merimerkkien pujottelua

27.3.2015
Vielä on onneksi talvisia pyöräilykelejä, kun vaan jaksaa etsiä!

Jussi


25.3.2015
Auringonlaskun polkija

Kävin iltatiedustelulla vieläkö pääsee pellolla, metsässä ja jäällä.
Pelto hyydytti parin km jälkeen reidet kävelykuntoon (kiusallista myöntää). Siitä siirtyminen lähimmälle tielle ja suunnaksi tällä tuntemattomalla tiellä rantaa kohti. Päädyin neljän hulppean huvilan maastoon ja siirryin kahden lukaalin välistä metsään. 

Oli mahtavaa polkea metsässä, kun samalla piti katsoa koko ajan reittiä ja pitää vauhtia yllä ja kerran meinasinkin hypätä tangon yli. Pääsin kuitenkin Pyhäselän jäälle ja parin sadan metrin päässä rannasta olikin erinomaiset olosuhteet pyöräilyyn. Sopivan napakka lumikerros jään päällä (nyt onnistuu hiihtäminenkin jäällä). Maihinnousu Reijolan rannan veneenlaskupaikalta. Avantouimareiden kohdalla hieman jännitti, mutta hyvin kestää jää.

Loppumatkan meinasin tulla asfalttia pitkin. Mutta rautatiesillalta huomasin että hiihtolatu on kävelty pilalle, joten ei haittaa jos siellä mennee fillarilla.

Heti kun sillan kaide loppui poljin lumivallin yli ja aloitin mielenkiintoisen laskun kohti rinteen pohjalla olevaa ojaa. Joku huuteli jarruta! Jarruta ja joku toinen sanoi älä jarruta pidä vauhti, perse taakse ja keulaa ylös. Selvisin tasaiselle ja sitten vaan pienen ryteikön läpi ladulle. Hyvä oli ladulla polkea vaikka olikin hieman rikollinen olo.

Olli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti