lauantai 29. marraskuuta 2014

Talvipyöräilykampanja avattu juhlavasti, mutta missä luuraa kunnon talvi?

28.11.2014
Tänään se sitten sananmukaisesti polkaistiin tämä Talvipyöräilykampanja käyntiin. Niinpä oli uljas polkea uutta Sirkkalan siltaa pitkin keskustasta Sirkkalan suuntaan. Ikään kuin katsojajoukosta olisi kuulunut ihailevia huokauksia talvipyöräilyä kohtaan tyyliin: "On ne urheita" ja "Tuo on varmasti tosi mukavaa puuhaa". Koko pyöräilytapahtuma siihen kytkettyä sillan avajaistilaisuutta myöten sujui perinteisessä raikkaan harmaassa suomalaisessa marraskuun säässä. Tästä on hyvä jatkaa.

- JussiKuva: Karjalainen /Koistinen 28.11.2014
29.11.2014
Tere! Pitäisikö siis ruveta kirjoittamaan talvipyöräilystä? Vaikka talvi luuraa jossain, pyöräily sujuu ihan mainiosti. Jostainhan tämä kirjoittaminenkin pitää aloittaa - alkakoon sitten eilisestä retkuilusta. Kotiuduin työmatkalta Helsingistä klo 17 jälkeen tulevalla koneella. Edessä soittokeikka pikkujouluissa Rantakylässä. Pyörällä? Omat etunsa... Onneksi bändikaverit olivat jo vieneet raskaammat tavarat, minulla ei ollut tuotavana kuin basso, mikki, johdot, esiintymisvaatteet ja -kengät + karvalakki, stetson ja igorin lentäjänlakki. Basso, bassoteline ja laulumikki pehmeään bassolaukkuun ja selkään. Esiintymistakki pompan alle. Kaikki muu reppuun ja reppu koriin tarakalle. Ai niin, stetson repun päälle remmillä. Aika hyvä ettei varsinaisesti satanut. Hiki tuli kyllä sekä mennessä että tullessa että siellä ollessa. Kotiin palatessa pyörätie oli jotenkin kaventunut. Montaakaan muut kulkijaa ei ollut öisellä rantaraitilla kotiin päin polkiessa, ei pyöräilijöitä, ei autoilijoita, ei jalankulkijoita. Kimmelissä taisi olla sisällä jonkinlainen meno, näytti koko talo höyryävän. Ei tullut otettua mitään kuvia eilen illalla. Laitanpa sen vuoksi tuon toissa viikolla ottamani kuvan uupuneesta ylisoutajasta, joka jo on vähän aikaa paistatellut julkisuuden loisteessa. Vaikka itse lumiukko onkin näillä helteillä jo sulanut pois.


- J-P

Blogin päivittäjän muut terveiset

I cycle JNS paitoja saa nyt Joensuun kaupungin verkkokaupasta. http://verkkokauppa.jns.fi/tuote/t-paita-i-cycle-jns

Lopuksi kiitos kaikille talvipyöräilykampanjan avajaisiin osallistuneille. Sirkkalan silta ja kampanja avattiin juhlallisesti! Kiitos myös tapahtumateltalla ohjelmaa järjestäneille; Liikenneturvalle, Electrobikelle ja pyöräkulkuetta vetäneelle Vesalle. Jaossa olleista heijastimista voimme kiittää Bikesteria.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti