perjantai 6. helmikuuta 2015

"Tammikuu on pakkaskuu, helmikuu on hiihtokuu..." ja kaikkina voi pyöräillä

1.2.2015
Helmikuista päivää!

Kävin eilen illalla kuvaamassa Kuhasaloon menevän ulkoilureitin vaihtuvaa valaistusta - oletteko huomanneet? Valot palavat himmeinä, kun kulkijoita ei ole, ja kirkastuvat kun joku liikkuu. Aivan täydessä iskussa eivät tunnu vielä olevan, toiminta oli vähän ailahtelevaa ja vaatinee vielä säätämistä.
Tein ottamistani still-kuvista animaation Yytuubiin, linkki sinne on tuossa alla. Vilkaiskaapa - ja käykää katsomassa paikan päälläkin. Tarkkana saa olla, että tajuaa kulkevansa hi-tec -valoissa.
J-P Vartiainen


29.1.2015
Viime yönä tuli lunta reilusti, noin 10 cm. Aamulla noin puoli kahdeksan aikaan pyörämatka kaupungiin sujui hyvin, kun pyörätiet oli hyvin aurattu.
Kotipihasta muutama sata metriä kotikatua pitkin olikin eri tarina, sivukadut ei aurattu,mutta sähköpyörä on oiva apu juuri tällaisissa paikoissa. Pyörä kulki hyvin siinäkin.
Mika


27.1.2015
Tänään pitkästä aikaa jouduin autoilemaan töihin, huomasi kyllä eron niihin aamuihin kun menee pyörällä. Tuntui ettei saa itseänsä millään hereille.

Arto


Blogin päivittäjän terveiset
Jos joltain livahti ohi YLE Puheen lähetys, missä keskusteltiin pyöräilystä talvella ja talvipyöräilyn edistämisestä niin pyöräilijän kuin väylien ylläpitäjän näkökulmasta, niin vielä ehtii kuunnella ohjelman Areenasta.

Lähetyksessä on Mikko ”Peltsi” Peltolan vieraina Helsingin pyöräilykoordinaattori Reetta Keisanen ja Pyöräilykuntien verkoston toiminnanjohtaja Matti Hirvonen. HUOM! myös Joensuu, missä pyöräilyä ei lopeteta talven saapuessa, mainitaan keskusteluissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti